Metsäpirtin varaukset

Rekisteröityminen käyttäjäksi

Metsäpirtin varaustilannetta voi selata timmi-kalenterista, ilman rekisteröitymistä. Haettaessa Timmissä ylläpidettävien tilojen käyttövuoroja, tulee hakijan rekisteröityä ohjelman käyttäjäksi ja tunnistautua alla mainituilla tavoilla.

Rekisteröityminen yksityishenkilönä

Tilavarausohjelmaan kirjaudutaan aina yksityishenkilönä. Käytössä on Suomi.fi -vahva tunnistautuminen. Ohjelmaan kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kun olet onnistuneesti tunnistautunut Suomi.fi palvelun kautta ja rekisteröitynyt Timmin asiakkaaksi, pääset tekemään varaushakemuksia tiloihin.

Käyttöoikeuksien laajennus

Jos toimit yhdistyksen edustajana voit hakea käyttöoikeuksien laajennusta. Kirjaudu Timmiin sisään omilla tunnuksilla yksityishenkilönä. Valitse Timmin etusivulta käyttöoikeuksien laajentaminen. Valitse edustamasi organisaatio Timmin asiakasrekisteristä tai luo uusi antamalla pyydetyt tiedot. Kun tiedot on tallennettu tulee hakemus Timmiin ylläpitäjän hyväksyttäväksi ja hyväksynnästä tulee hakijalle vahvistussähköposti.

Maksulliset lisäpalvelut

Liinavaatesetti 5€: Sisältää alus-, pussilakanan ja tyynyliinan. Asiakas vastaa liinavaatteiden petaamisesta ja poistamisesta. Voit käyttää omia liinavaatteita, jolloin maksua ei peritä. Makuupussia ei saa käyttää Metsäpirtin sisätiloissa. 

  • Liinavaatteet varataan Majoitus Metsäpirtti -tilan varauslomakkeella Oheisvarattavat -välilehden kautta. Napauta Oheisvarattavat -välilehdellä kohtaa Oheisvarattava ja valitse ehdotettu vaihtoehto Lakanat. Merkitse Kpl-määrä ja paina alta Tallenna-painiketta. Voit nyt jatkaa lomakkeen täyttämistä muiden välilehtien osalta tai sen ollessa valmis paina Luo Hakemus -painiketta.

Tulevan vuoden varaukset

Metsäpirtin tulevan vuoden käyttövuorot tulevat haettavaksi kuluvan vuoden marraskuun aikana. Myönnetyistä käyttövuoroista tehdään päätös aina kuluvan vuoden joulukuun alun aikana. Varaushakemukset tehdään Timmi-tilavarausohjelman kautta sähköisesti ja asiakas saa niistä sähköisen tiedonannon. Useamman vuoden päähän ulottuvia varauksia ei voi tehdä.

Timmi-tilavarausohjelman käyttö

Timmi toimii seuraavilla viimeisimmällä tai viimeisintä edeltävällä selainversiolla: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari ja Opera. Jos käytössäsi on vanhempi selainversio, suosittelemme käyttämään rekisteröitymisessä ja varaushakemuksen teossa toista laitetta tai päivittämään selaimeen uudemman version ennen Timmin käyttöä.

Timmi-tilavarausohjeman käyttötuki

Tuusulan kunnan keskitetty asiakaspalvelut - Tuusinfo https://www.tuusula.fi/sivu.tmpl?sivu_id=9257 

Metsäpirtin varaaminen

Tuusulan timmi-varauskalenteri https://asp3.timmi.fi/WebTimmi/#/39 -> valitse tilaprofiili -> Metsäpirtin tilat