Metsäpirtin varaukset

Varausohjeet käyttövuoron hakemiseksi

 1. Metsäpirtin varaustilannetta voit selata rekisteröitymättä Timmi-tilavarausohjelmasta.
 2. Halutessasi varata tiloja; 
  1. Rekisteröidy* Yksityishenkilönä tai organisaation(yhdistys/yritys) edustajana Timmi-tilavarausohjelman käyttäjäksi
   (mikäli sinulla on voimassa olevat Tuusulan Timmi-käyttäjätunnukset, voit siirtyä suoraan kirjautumiseen), 
  2. Kirjaudu tilavarausohjelmaan ja
  3. Tee varaushakemus Pikaohje_Metsäpirtin varaushakemuksen teko Timmi-tilavarausohjelmalla mukaan. Huomioi ohjeet erityisesti mikäli teet varaushakemusta mikä kestää VUOROKAUDEN VAIHTEEN YLI!!!

   Pikaohje (avautuu erilliseen PDF-tiedostoon) sisältää rekisteröitymis- ja kirjautumislinkit.
   Tutustu tarvittaessa Timmi-tilavarausohjelman yksityiskohtaisempaan käyttöohjeeseen.


   *
   Huomaathan, että käyttäjätunnusten aktivointi vaatii tunnistautumista; yksityishenkilöltä kuvallisen henkilötodistuksen esittämistä ja organisaation edustajalta yhdistysrekisteriotteen esittämistä, josta ilmenee hakijan yhteyshenkilön nimenkirjoitusoikeus. Saat rekisteröitymislomakkeen onnistuneesta täyttämisestä ohjelman lähettämän automaattisen viestin, joka kertoo edellä mainituista tunnistautumistavoista. Mikäli tunnistautuminen ei toteudu kuukauden sisällä rekisteröitymishakemuksen tekemisestä, hylätään hakemus ylläpitäjän toimesta. Lue lisää Timmi-tilavarausohjelmaan rekisteröitymisestä.

Huomioi varaushakemusta tehdessäsi

 •  Valitse Käyttäjäryhmä anomasi käyttövuoron toiminnan luonteen mukaan:  
  • I.  Tuusulalaiset seurat ja järjestöt
  • II. Ei-tuusulalaiset seurat (järjestöt, oppilaitokset, ym.)
  • III. Yksityistilaisuudet
  • IV. Yritystilaisuudet
 • Kirjaa Kävijämäärä 1 -kenttään tilaa käyttävien alle 29-vuotiaiden määrä ja Kävijämäärä 2 -kenttään tilaa käyttävien yli 29-vuotiaiden määrä.

Maksulliset lisäpalvelut

Liinavaatesetti 5€: Sisältää alus-, pussilakanan ja tyynyliinan. Asiakas vastaa liinavaatteiden petaamisesta ja poistamisesta. Voit käyttää omia liinavaatteita, jolloin maksua ei peritä. Makuupussia ei saa käyttää Metsäpirtin sisätiloissa. 

 • Liinavaatteet varataan Majoitus Metsäpirtti -tilan varauslomakkeella Oheisvarattavat -välilehden kautta. Napauta Oheisvarattavat -välilehdellä kohtaa Oheisvarattava ja valitse ehdotettu vaihtoehto Lakanat. Merkitse Kpl-määrä ja paina alta Tallenna-painiketta. Voit nyt jatkaa lomakkeen täyttämistä muiden välilehtien osalta tai sen ollessa valmis paina Luo Hakemus -painiketta.

Tulevan vuoden varaukset

Metsäpirtin tulevan vuoden käyttövuorot tulevat haettavaksi kuluvan vuoden marraskuun aikana. Myönnetyistä käyttövuoroista tehdään päätös aina kuluvan vuoden joulukuun alun aikana. Varaushakemukset tehdään Timmi-tilavarausohjelman kautta sähköisesti ja asiakas saa niistä sähköisen tiedonannon. Useamman vuoden päähän ulottuvia varauksia ei voi tehdä.

Timmi-tilavarausohjelman käyttö

Timmi toimii seuraavilla viimeisimmällä tai viimeisintä edeltävällä selainversiolla: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari ja Opera. Jos käytössäsi on vanhempi selainversio, suosittelemme käyttämään rekisteröitymisessä ja varaushakemuksen teossa toista laitetta tai päivittämään selaimeen uudemman version ennen Timmin käyttöä.